Skip to main content

We weten allemaal dat onze manier van leven de planeet belast. Van de spullen die we maken tot hoe we ons verplaatsen, veel van wat we doen zorgt voor CO2-uitstoot en andere schadelijke gassen die bijdragen aan klimaatverandering. Als bedrijf vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het herstel van de planeet en het verminderen van onze negatieve invloed.

Daarom zijn we blij om te vertellen dat Lasaulec nu samenwerkt met Trees for All, een organisatie die helpt bij het herbebossen en compenseren van CO2-uitstoot. We hebben besloten om 100 bomen te laten planten om onze CO2-uitstoot te compenseren.

Bomen planten is een geweldige manier om CO2 uit de lucht te halen en tegelijkertijd de natuur te helpen. Bomen nemen CO2 op en maken zuurstof, waardoor ze helpen bij het bestrijden van klimaatverandering. Door 100 bomen te planten, dragen we ons steentje bij aan het herstel van de natuur en helpen we de aarde gezonder te maken.

Trees for All maakt dit mogelijk. Ze werken met gemeenschappen over de hele wereld om bossen te herstellen en te behouden. Door met hen samen te werken, zorgen we ervoor dat onze bomen niet alleen goed zijn voor het klimaat, maar ook voor de mensen en dieren die in die gebieden wonen.

We zijn trots op deze stap naar een duurzamere toekomst en we hopen dat anderen ook geïnspireerd raken om actie te ondernemen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en zorgen voor een gezondere planeet voor iedereen.

Klik hier voor het certificaat