Skip to main content

Lasaulec heeft zich met veel trots als sponsor verbonden aan sc Heerenveen. Met onze relaties bouwen we aan een gezellig, duurzaam en succesvol zakelijk netwerk. Net als Lasaulec heeft sc Heerenveen duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo drinken sinds kort alle spelers en trainers van het elftal kraanwater uit herbruikbare Dopper flessen. De voetbalclub is de eerste in de Eredivisie die zich aansluit bij deze strijd tegen plasticvervuiling. Daarnaast is er in het spelersrestaurant ook geen wegwerpwaterfles meer te vinden. Een prachtige initiatief van sc Heerenveen om een steentje bij te dragen aan duurzaamheid.

Voor Lasaulec is duurzaamheid ook een belangrijk thema. Zo ondersteunt Lasaulec klanten bij het recyclen van producten en participeert in meerdere recycle initiatieven. Daarnaast zetten we ons in om binnen onze logistieke stormen een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Tevens is het verminderen van de uitstoot van CO2 is een belangrijke pijler in onze duurzaamheidsinitiatieven. Tenslotte levert ieder vestiging een bijdragen aan de lokale economie. Zo richten we ons op het sponsoren van lokale initiatieven en het inzetten van sociale werkvoorzieningen. En verscheidende goede en maatschappelijke doelen hebben onze steun.

Lasaulec vindt het een eer om de duurzame club sc Heerenveen te sponsoren. De voetbalclub ziet de verwelkoming van Lasaulec bij sc Heerenveen als een succesvolle combinatie.

Lasaulec is duurzame sponsor van sc Heerenveen